Behandelingen

Nagels knippen en verzorgen. Ingroeiende nagels behandelen. Eelt verwijderen. Likdoorns verwijderen. En zo nodig verdere behandelingen o.a. Diabetische voeten. Reumatische voeten. Oudere voeten. Spastische voeten.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken, klik op de onderstaande knop zodat u een bericht kunt plaatsen.

Klik hier om een afspraak te maken

Voetzorg

De voetzorg bestaan uit: desinfectie van je voeten, nagels knippen en nagelomgeving reinigen. Een ingroeiende nagel word behandeld en zo nodig verbeterd. Heb je eelt zal deze worden verwijderd met behulp van een mesje en mechanisch frezen, zodat de eelt plekken weer heerlijk zacht aan voelen. Een vervelende stekende likdoorn word ook op deze manier behandeld. Ik streef er naar om u een prettige ervaring te geven.

Lees meer

Voetwellness

Nieuws item

We zijn vaak een beetje bang om elkaar aan te raken. Maar toch wordt er door verschillende onderzoeken aangetoond dat elkaar aanraken buitengewoon effectief is. Een van de unieke voordelen van massage is dat het een ontspannende effect heeft en een gevoel van weldaad geeft. De stress zal van u afglijden. De luxe voetwellness bestaat uit desinfecteren van je voeten, een scrub, een voetmasker en tot slot een massage met een fijne olie. Je kunt ook voor alleen een ontspannende voetmassage kiezen. Deze word ook gegeven met een fijne olie.

Lees meer